Qui som?

Cada projecte és únic i requereix d’un tractament rigorós i de qualitat

La capacitat de treball, l’adaptació i la vocació de servei de qualitat, són alguns dels trets característics de Fislex Assessors al llarg de tota la nostra trajectòria. Una filosofia que va motivar el nostre naixement, i que perdura encara avui dia.

En tots aquests anys, el país ha canviat, la gestió fiscal i laboral han canviat, així com la professionalitat de les empreses i del propi mercat. Uns factors que han incentivat i motivat la nostra capacitat per aportar solucions eficients a tots els clients que ens han fet confiança.

A Fislex Assessors oferim serveis d’assessorament fiscal, legal, laboral i comptable, per a tots tipus de negocis. Un ampli ventall de serveis adaptats a les característiques dels clients i del seu propi sector d’activitat.


Missió - Visió - ValorsA Fislex Assessors entenem que la nostra tasca se sustenta en la satisfacció, l’entesa i l’eficiència en tots els reptes que se’ns plantegen.

Creiem en la nostra capacitat d’entendre el que el client necessita i posem la nostra experiència al seu servei per donar resposta a les seves necessitats. L’experiència i el coneixement acumulat són la base per oferir serveis de qualitat, però sense oblidar una actualització constant, per poder ampliar i millorar les nostres respostes, en un marc innovador i modern com el que vivim.

L’expertesa, el respecte, la pro activitat o la capacitat d’adaptació, són el motor que mou Fislex per acompanyar-vos en els vostres projectes, aportant solucions a cada moment i necessitat.


Assessoria Fiscal, Financera i Comptable

Assessoria Fiscal, Financera i Comptable
Assessoria Laboral, Seguretat Social i RRHH

Assessoria Laboral, Seguretat Social i RRHH
Creació i Gestió de PIMES

Creació i Gestió de PIMES
Assessoria Jurídica

Assessoria Jurídica